Nyukcrug Gunung Neang Tampian

Nyukcrug Gunung Neang Tampian

Nyukcrug Gunung Neang Tampian! Ngan saukur carita si Bolang neangan tempat pareureuhan, keur mengparkeu sumpekna kahirupan di kota :-D Teu pira nyatana mah, mung saukur ngajugjug hiji pilumburan nu sabudeureunana dikurilingan ku kebon enteh. Salaina ti kebon enteh eta oge eta tempat teh aya dihandapeun gunung nu masih keneh pinuh ku hejona tatangkalan. Kusabab kitu, pangaruhna hawa nu aya masih keneh seger. Pantesan wae jadi pangjugjugan nu lian oge da kusabab hawana eta masih keneh karasa nyecepna.

Nyukcrug Gunung Neang Tampian Nyukcrug Gunung Neang Tampian Nyukcrug Gunung Neang Tampian

Nyukcrug Gunung Neang Tampian!

Endahna alam nu masih karasa jeung kabawa-bawa dina pikiran, sanajan mung saukur ngarasakeun sarintakan, eta teh bener-bener lain saukur carita. Lembur leutik nu katinggali walagri sanajan jauh tina kamewahan nunjukeun eta tempat adem tentrem, gemah ripah lohjinawi haha… (meureun eta oge, da teu apal ari kahirupan sapopoe eta lembur) :-D Mung saukur kirata, dikira-kira sugan nyata :mrgreen:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *