Ngenaan Raraosan Dunya Tereh Kiamat

Raraosan Dunya Tereh KiamatRaraosan Dunya Tereh Kiamat! Kacida bagjana mung urang ayeuna tos kagungan bekel kanggo di akherat, tapi mun sabalikna cilaka jadina. Saparantos maca seratan sunda blog asa teu pararuguh antara raga atawa jasad jeung nyawana sim abdi ieu. Lain pedah ku ngalakukeun nu teu pararuguh oge, mung asana teh masih seueur pisan kakirangan bekel sim abdi kanggo di alam baka nu pastina dipayunan.

Read moreNgenaan Raraosan Dunya Tereh Kiamat